Petteri Iivonen (s. 1987) on kiistatta yksi viime vuosien parhaista suomalaisista nuorista solisteista, jonka soittoa on ylistetty muun muassa virheettömän tekniikan (Il Gazzettino) sekä herkkyyden ja harkitun fraseerauksen (Helsingin Sanomat) ansiosta. Vuonna 2010 Iivonen tuli toiseksi kansainvälisessä Jean Sibelius -viulukilpailussa ollen kautta aikojen vain toinen kilpailussa menestynyt suomalainen. Hän on myös Kuopion valtakunnallisen viulukilpailun nuorin voittaja kautta sen historian.

Petteri Iivosen uran kohokohtia ovat olleet esiintymiset Israelin filharmonikkojen, Staatsphilharmonie Rheinland-Pfalzn, Royal Chamber Orchestra of Wallonian, New European Ensemblen ja Lithuanian National Symphony Orchestran kanssa. Hän on
soittanut myös Unkarissa Pannon filharmonikkojen, Italiassa Orchestra Sinfonica del Friuli Venezia Giulian, Kazakstanissa Zhambyl State Philharmonicin ja Slovenian RTV sinfoniaorkesterin solistina ja lisäksi Suomessa Helsingin ja Turun kaupunginorkestereiden, Sinfonia Lahden sekä Oulu Sinfonian, Radion sinfoniaorkesterin, Suomalaisen Kamariorkesterin sekä Tapiola Sinfoniettan solistina.

Iivonen on esiintynyt myös Museé du Louvressa Pariisissa, Walt Disney Concert Hallissa, Helsingin Musiikkitalossa, Palacio de Festivales de Cantabriassa Espanjassa, Lahden Sibeliustalossa ja Kodaly Centerissä Unkarissa. Kapellimestareista Iivonen on tehnyt yhteistyötä muun muassa Leif Segerstamin, Sakari Oramon, Jean-Jacques Kantorowin, John Storgårdsin, Hannu Linnun ja Jukka-Pekka Sarasteen kanssa. Vuonna 2010 Iivonen soitti Tshaikovskin Viulukonserton Zubin Mehtan johdolla Tel Avivin Mann Auditoriumissa.

 

Jenni Lättilä, sopraano
Sopraano Jenni Lättilä on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi kirkkomusiikin koulutusohjelmasta 2005 ja laulumusiikin koulutusohjelmasta 2008, minkä lisäksi hänellä on humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto Helsingin yliopiston suomen kielen laitokselta.Nykyisin Jenni Lättilä valmistelee musiikin tohtorin tutkintoa Sibelius-Akatemian DocMus-yksikössä, aiheenaan Richard Wagnerin musiikki ja nuori dramaattinen sopraanoinstrumentti. Vuodesta 2011 alkaen Jenni Lättilä on kuulunut myös Sibelius-Akatemian opetushenkilökuntaan.

Lättilä sijoittui kolmanneksi kansainvälisessä Gerda Lissner -laulukilpailussa New Yorkissa keväällä 2013 ja kansainvälisessä Lauritz Melchior Wagner-laulukilpailussa Tanskassa lokakuussa 2010. Vuonna 2009 Suomen Wagner-seura myönsi Lättilälle stipendin Bayreuthin Wagner-festivaaleille. Jenni Lättilän lauluinstrumentti on dramaattinen sopraano, joka sopii erityisesti Verdin ja Wagnerin suurten naisroolien esittämiseen: hän tekikin ammatillisen debyyttinsä 2010 Keski-Suomen Alueoopperan tuottamassa Verdin Macbeth-oopperassa Lady Macbethin roolissa.

Markus Nieminen, baritoni
Baritoni Markus Nieminen (s.1974) valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 2005 opettajanaan Sauli Tiilikainen. Nieminen on täydentänyt opintojaan Wienin musiikkikorkeakoulussa prof. Gerhard Kahryn oppilaana sekä Tom Krausen, Thomas Hampsonin ja Rudolf Bautzin mestarikursseilla. Markus Nieminen oli kiinnitettynä Wienin Valtionoopperan solistikuntaan 2001-2005. Hän on esiintynyt vierailevana solistina Suomen Kansallisoopperassa vuodesta 2001 alkaen. Nieminen on vieraillut myös mm. Hampurin ja Dresdenin valtionoopperoissa, Wienin Volksoperissa sekä Antwerpenin, Gentin, Baselin ja St. Gallenin oopperataloissa. Niemisen oopperarooleihin kuuluvat mm. Scarpia(Tosca), Marcello(La Boheme), Sharpless(Butterfly), Jeletski(Patarouva), Figaro(Sevillan parturi), Belcore(Lemmenjuoma), Almaviva(Figaron häät), Guglielmo(Cosi fan tutte), Papageno(Taikahuilu), Achilles(Penthesilea) ja nimiroolit oopperoista Don Giovanni sekä Robin Hood.

Markus Nieminen on oopperan lisäksi kotonaan myös liedin ja orkesterimusiikin parissa.  Niemisen kilpailumenestyksestä mainittakoon ensipalkinnot: 1999 Pentti Koskimies -liedkilpailu, 2000 Vox Unica, 2001 Opera Grand prix, 2006 Lappeenrannan laulukilpailu. Baritoni Markus Nieminen palkittiin Martti Talvela -stipendillä 2000 ja Wienin Valtionooppera myönsi hänelle arvostetun Eberhard Wächter -laulajamitalin 2002.